Anlita städhjälp när du bygger hus

Att bygga ett helt nytt hus är att ge sig in i ett omfattande projekt som slukar både tid och energi. Om du dessutom sköter stora delar av projektet på egen hand behöver du definitivt hitta effektiva lösningar som på olika sätt kan hjälpa dig att frigöra tid till projektet. En sådan lösning är till exempel att anlita professionell städhjälp. Läs mer här.

Mer tid över till bygget

Städning kallas också för lokalvård i de sammanhang då du på olika sätt anlitar en firma eller ett städföretag för att sköta städningen åt dig. För att få mer tid över till bygget är det en utmärkt idé att anlita en städfirma som till exempel kan sköta veckostädningen åt dig. Du slipper stressen att hinna med att damma, putsa fönster och dammsuga. Är det dessutom något som orsakar friktion i hemmet kan städhjälp verkligen avlasta både dig och din partner. Intresset för lokalvård och städhjälp har dessutom ökat i hela samhället tack vare rut-avdraget som gör att du som privatperson kan göra avdrag för lokalvård i din deklaration. Företaget Vardagsfrid sysslar till exempel med städabonnemang, vilket betyder att städfirman regelbundet hjälper dig med hemstädningen.

Underlättar vardagspusslet

Stressen över att hinna med husbygget samtidigt som du sköter ditt arbete kan ställa till med en hel del utmaningar i vardagen. Att hyra in städhjälp är bara en av många smidiga lösningar som kan frigöra mer tid åt själva bygget. Genom att handla mat på nätet hos någon av de större livsmedelskedjorna slipper du lägga flera timmar i månaden på att köpa livsmedel. Du beställer enkelt via nätet och åker till butiken för att hämta ut dina kassar. Precis lika enkelt och smidigt är det med hemstädningen. Du kontaktar städfirman, fyller i en offert och påbörjar en dialog kring vad du behöver hjälp med. Kan ingen vara hemma när firman kommer kan du lämna nycklar så att de kan sköta städningen när du bygger hus. Vardagsfrid utför städning i Stockholm, Västerås, Uppsala och Norrtälje och är mycket noga med sekretess när det gäller portkoder och nycklar.

Städhjälp utanför upptagningsområdet

Skulle det vara så att du inte bor i en stad där Vardagsfrid kan hjälpa dig med hemstädningen kan du enkelt söka på nätet efter städfirmor nära dig. Passa på att hitta en firma som du känner dig bekväm med. När det gäller lokalvård och hemstädning är det viktigt att det känns tryggt och säkert eftersom firman ska komma hem till dig och städa. Många städföretag sysslar också med byggstädning, vilket kan vara till stor hjälp när du samtidigt håller på att bygga ett nytt hus. Se därför till att firman du anlitar är mångsidig och erbjuder alla tilläggstjänster som du behöver. På så sätt kan du även underlätta städningen när det gäller nybyggnationen.

Miljöcertifierad lokalvård

Att en städfirma är miljöcertifierad betyder helt enkelt att firman arbetar för att minska sin klimatpåverkan samtidigt som man städar med metoder som är skonsamma för klimatet. Det kan handla om alltifrån att sortera avfall på rätt sätt till att använda mildare rengöringsprodukter.