För dig som ska bygga hus

Grattis om du står i begrepp att bygga ett eget hus för dig och din familj. Det är ett stort och ganska omvälvande projekt för de allra flesta och det är viktigt att allt blir så som man vill ha det. Det bästa och tryggaste sättet är att låta vårt välrenommerade byggföretag i Uppsala utföra själva jobbet. Den som är händig och tycker om hemmafix kanske skulle vilja bidra med vissa saker själv men ofta är det klokare att låta proffsen ansvara för hela projektet från början till slut med så kallad totalentreprenad. Det ger garanti för att hela bygget är gjort på ett korrekt sätt enligt de regelverk som finns för hur hus ska konstrueras och byggas. Vi kan byggets alla olika delar från bygglovsritningar till markentreprenad och våtrum. Ska du bygga hus i Uppsala är vi därför det självklara valet av byggföretag.

Alla dessa regler

Både stora och små byggen berörs oftast av olika regelverk. För det mesta behövs inledningsvis ett bygglov och de exakta reglerna kan hemkommunen bistå med, det är också de som så småningom fattar beslut om hur bygget får se ut och om det alls får genomföras. Det finns också viktiga regler om sådant som säkerhet, buller och inomhusmiljö som ditt byggföretag Uppsala har kompetens att hantera och anpassa bygget efter. Alla olika regler ska självklart inte styra sådant som utseende och interiör utan det handlar mer om funktioner och tekniska lösningar för att huset ska bli tryggt och bra att bo i. Allt börjar som så ofta med en dialog, en plan och en ritning över det blivande huset i Uppsala så ditt byggföretag vet hur du tänker dig det hela. Prata igenom olika detaljer och lösningar utifrån befintliga förutsättningar på plats. Det kan gälla markens beskaffenhet eller kringliggande fastigheter eller kommunens eventuella synpunkter. Vi är experter på det här och vet vilka regler som gäller för alla olika delar så kontakta oss för en diskussion hur din husdröm på bästa sätt kan göras till verklighet utifrån gällande regler.

Bygga nytt, bygga till eller renovera

Alla byggen är ju inte nybyggen. Vi har lång erfarenhet av alla olika sorters byggprojekt oavsett vad det gäller. Renoveringsarbeten där bärande konstruktioner behöver ändras eller ett taklyft för att få ett extra våningsplan. Allt är möjligt om du anlitar vårt byggföretag i Uppsala och våra skickliga hantverkare. Våra nöjda kunder är vår främsta motivation och en viktig del i detta är en öppen dialog med tydliga kostnadsförslag redan från start. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom sina respektive professioner och självklart har de också de certifikat och behörigheter som kan behövas för vissa uppdrag. Det är tryggt att anlita oss när du ska bygga något i Uppsala och behöver ett välrenommerat, erfaret och skickligt byggföretag till din hjälp.